Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η σημερινή ελληνική πραγματικότητα..(απο πιτσιρικάδες μπλόγκερς)

- "Τελικα εχει καταφερει η φθορα της συγχρονης μουσικης να διαφθειρει τους παντες!!!
Καταρχας το νεο του θανατου το ειδα απο το νετ!!!!Απο τηλεοραση τιποτα!!!!
Και πανω στη θλιψη μου το ανεφερα σε ενα τραπεζι αργοτερα για να εισπραξω τις απαντησεις: "ποιος ηταν ο Ρασουλης?","μουσικος,απο ναρκωτικα πεθανε σιγουρα" και τετοια!!!!!
Απο τα 5 ατομα μονο εγω γνωριζα και αλλος ενας ειχε απλα ακουστα(!!!) ποιος ειναι ο Ρασουλης!!!!!!!!!
 Φρικη"


- "Ναι αλλά ξέρουν τη Βέρα Λάμπρου και τη Τζούλια..."

- "..ας ειναι ελαφρυ το χωμα παντως απο την ηλικια μου οι 5 στους 6 δεν τον ξερουν...
Την Τζουλια την ξερουμε 7 απο τους 6

ατιμα MME"


ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..

(Από το ιστολόγιο του Μανώλη Ρασούλη)

.."Οπότε αποφασίζω να πάω μια μέρα στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου κι έκλεισα σαν πολιτισμένος άνθρωπος ραντεβού. Με εδέχθη. Όμως προς τι;

Εγώ ευθύς αμέσως του εξέθεσα το αίτημα μου: Κύριε υπουργέ, του είπα, πριν από 17 χρόνια η αείμνηστη Μελίνα μού έδωσε 10 συναυλίες χωρίς να τις ζητήσω. Μπορείτε εσείς σήμερα μετά 17 χρόνια που το έργο μου μέστωσε και δεν θα αρνιόμουν 10 συναυλίες και στα χωριά του Έβρου;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μού απήντησε ερωτών σαν φιλόσοφος:

Δηλαδή ποιος είστε; Τι ακριβώς κάνετε;

Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες μπροστά. Θα πει κάποιος, ένας υπουργός δεν μπορεί να ξέρει τους πάντες. Φυσικά, αφού ο Βενιζέλος τυγχάνει φίλος και θαυμαστής του Νταλάρα, γιατί να ξέρει εμένα; Άλλωστε, εγώ δεν διαθέτω τόση τηλεοπτική επιφάνεια όση ο επιστήθιός του. Δεν πιστεύω ότι δεν με ήξερε. Όλη η Θεσσαλονίκη με φωνάζει Μανώλη. Κατά κάποιον τρόπο είναι κι αυτός στο κλαμπ των διωκτών μου. Ίσως γιατί πιστεύει ότι δεν θα του επιτρέψω να γίνει μια μέρα πρωθυπουργός και να παίξει με τις κούκλες του. Μ' αυτά όμως και μ' αυτά, γιατί να του επιτρέψω; Θα επιτρέψω ας πούμε στο Γιωργάκη που χορεύει και πιο καλό ζεϊμπέκικο.

Άλαααα, Γιώργοοοο"


Υ.Γ Και σχετικά πρόσφατα πήγε  να ζητήσει να δει την τότε υφυπουργό Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου. Η γραμματέας της τον ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να τη δει διότι έλειπε σε ταξίδι. Ζήτησε λοιπόν απο τη γραμματέα να του κλείσει ένα ραντεβού με την υφυπουργό και η γραμματέας του απάντησε οτι δεν γίνεται. Ο πατέρας μου έμεινε κάγκελο! Τη ρωτάει: "Τ'όνομά μου το γνωρίζετε; Γνωρίζετε καθόλου ποιός είμαι;" Και αυτή του λέει "..όχι.."!..

"τα λόγια είναι περιττά.." που τραγουδούσε και ο.. παρά τη υφυπουργώ